ART

Unieke producten

Alle ontwerpen worden met de hand gemaakt en dat maakt ieder product uniek. In ons atelier werken we met verschillende materialen en structuren. Denk hierbij aan acrylverf, structuurpasta's, aquarel en Oost-Indische inkt. Die passen we toe op verschillende ondergronden, zodat er een diversiteit aan kunstwerken ontstaat.

Willemieke tekent digitaal de leukste illustraties. Hiervan maken we kaartensets en posters. Voor een persoonlijke touch kunnen we aan de digitale ontwerpen een persoonlijke tekst toevoegen.

bekijk onze collecties
 • 'Studio Blits is een geweldig creatief en professioneel bedrijf. Ze zijn origineel en geven persoonlijk advies op maat. Wij hebben een prachtig schilderij laten maken met allerlei details uit ons eigen gezinsleven. We zijn ontzettend blij met dit mooie kunstwerk. Iets unieks aan de wand! Niets is te gek. De dames hebben snel door wat je in je hoofd hebt en zetten dit direct om in een creatief kunstwerk.
  - Sabine

 • 'Bedankt voor de fijne persoonlijke begeleiding. Studio Blits denkt met je mee over de mogelijkheden, is flexibel en zelfs bij ons thuis wezen kijken voor het kleurenpalet. De communicatie is heel behulpzaam en duidelijk. We zijn blij met het eindresultaat :)'
  - Rhodé

 • Maatwerk

  Naast de collectie op de webshop maken wij ook graag op maat een mooi artwork of grafisch ontwerp. Passend bij jouw interieur en stijl. Wij denken graag met je mee om een mooi item op maat te creëren, uniek en persoonlijk.

  Vraag naar de mogelijkheden 

3D art

3D kunst aan de muur: stijlvol en handgemaakt3D kunst aan de muur?... 

"Variatie maakt levendig" zei mijn kunstlerares ooit. Ik begreep precies wat ze bedoelde. Ik houd ervan om met verschillende stijlen, kleuren en materialen aan het werk gaan. Het verveelt nooit. En de uitkomst is altijd een verrassing. Een feestje dus - Studio Blits!

willemieke, creative artist + designer

meer over mij