Studio Blits

creatief duo

Wist je dat wij al meer dan 12 jaar collega’s zijn? Wij zijn al jaren een creatief team bij een reclamebureau in Rotterdam. Studio Blits is ontstaan aan ons bureau als grapje, maar werd al snel een keigoed idee!

Als duo versterken wij elkaar en dat zorgt ervoor dat we het complete interieurplaatje voor jou kunnen oppakken. Van mooie wanddecoratie tot stijlvolle interieurontwerpen.

Onze creaties

maken de blits

Citytrips naar Parijs, beurzen of een rondje door een mooie woonwinkel, zorgen bij ons voor een boost aan inspiratie. Als we daarna aan de slag gaan in ons atelier, hebben we in een mum van tijd de mooiste collecties gecreëerd, die we graag aan jou laten zien!

We volgen de trends op de voet, maar pikken eruit wat bij ons past. Allebei hebben wij een eigen stijl en die combineren we, zodat er een leuke mix ontstaat. Op die manier creëren we een geheel nieuwe stijl. De stijl van Studio Blits!

  • Willemieke, creative artist

    Ik ben creative artist en grafisch vormgever bij Studio Blits. Het uitdenken en maken van illustraties, designs en wall art -met verschillende technieken en materialen- is helemaal mijn ding. Alles wat ik graag doe valt samen bij Studio Blits.

  • Carolien, interieurstylist

    Ik ben interieurstylist en creatief meedenker bij Studio Blits. Ik steek graag mijn handen uit de mouwen om de leukste designs te maken. Zowel voor interieuradvies als voor het creëren van 3D-artwork.