Interieurontwerp

Jouw interieur mooier

Hoe fijn is het als jouw huis een warme gezellige plek is om thuis te komen? Ieder interieur heeft om de zoveel tijd een upgrade nodig. Of het nu je eerste huis is en je niet weet waar je moet beginnen of dat jouw kinderen groter worden en het interieur een upgrade verdient. Allemaal fases waarin wij met jou de uitdaging aangaan om weer een gezellig thuis te creëren.

Carolien heeft de opleiding Interieurstyling gevolgd en afgerond bij de Interieuracademie. Zij helpt jou als interieurstylist met het maken van de juiste keuzes en geeft je verrassende adviezen of tips. Zij kijkt namelijk met een blanco blik naar jouw interieur, iets wat lastig is voor jou omdat jij er al zo lang woont.

Ze luistert goed naar jouw wensen en zorgt ervoor dat jij straks weer helemaal blij wordt van je nieuwe interieur. De mix van materialen, kleuren, meubels, accessoires en verlichting worden goed op elkaar afgestemd. Dit zorgt voor eenheid en rust, waardoor je een kloppend geheel ervaart als je jouw woning binnenstapt. Als dat lukt, dan is ons doel bereikt!

Stijlvol

duurzaam interieur

Onze stijl is niet in één term te omschrijven. We houden ervan om verschillende stijlen en trends te combineren. Hierdoor wordt jouw interieur niet trendgevoelig en heb je er langer plezier van. We creëren een goede basis; stijlvol, strak en met warme accenten. Aangevuld met eyecatchers om een statement te maken in de vorm van een accessoire, behang of verfcombinatie. Het liefst kiezen we voor kwalitatief goede meubelen en letten we vooral op het design. Op die manier krijg jij een duurzaam interieur.

Wil jij ons als stylist inhuren voor interieuradvies? Stuur gerust vrijblijvend een bericht voor meer informatie!

Werkwijze

We bieden verschillende vormen van interieuradvies (aan huis) aan. Van tips & tricks om weer verder aan de slag te kunnen tot een volledige make-over met o.a. een lichtplan, kleur- en materialenadvies en visuals in 3D.

Kies hier jouw plan van aanpak:

 • Tips & Tricks

  Hou jij zelf van interieurstyling, maar loop je even vast? Of ben je net niet helemaal tevreden met het resultaat? Dan is dit het perfecte pakket voor jou!

  + Korte brainstorm (digitaal)
  + Inspiratie d.m.v. ideeënbord
  + Tips om verder aan de slag te gaan!

  v.a. € 75,-

  vraag naar de mogelijkheden 
 • Upgrade

  Verdient jouw interieur de professionale blik van een interieurstylist? Of is jouw woonsituatie veranderd en wil jij je interieur hierop aanpassen? Dan is dit plan wellicht voldoende:

  + Inspiratiesessie
  + Moodboard
  + Indeling 2D
  + Kleur- en materialenadvies

  v.a. € 295,-

  neem contact op 
 • Make-over

  Dit is het plan als jij gaat verhuizen of als jouw interieur een make-over nodig heeft:

  + Inspiratiesessie
  + Moodboard
  + Indeling 2D
  + Eventueel visuals in 3D
  + Kleur- en materialenadvies
  + Lichtplan
  + Shoppinglist

  v.a. € 795,-

  meer informatie 
 • Project - Woonkamer met open keuken

  Voor dit project zijn met een verhuizing de bestaande meubels grotendeels hergebruikt. Alleen dan met toevoeging van warme accenten...

  bekijk project 
 • Project - Halfronde moderne woonkamer

  De uitdaging in dit interieur was de grote ruimte met de halfronde vorm en vele ramen. Het goed benutten van de ruimte...

  bekijk project 
 • 'Enorm blij met het interieuradvies van Carolien! Wat ons zelf niet lukte, is haar wel gelukt. Ze luistert goed naar je wensen en a.d.v. een moodboard maakt ze haar ideeën concreter. De shoppinglist en haar hulp bij het stylen maakt dat wij weer blij zijn met ons interieur. Dank!'
  - Eveline

 • 'Ik kan Carolien van harte aanbevelen! Ze geeft verrassende adviezen en heeft unieke oplossingen, waardoor haar ontwerpen niet alleen super praktisch zijn, maar er ook nog eens fantastisch uitzien! Ze weet in elke ruimte een warme, stijlvolle sfeer te brengen die je echt thuis laat komen.'
  - Gerrie-Janne

 • 'Ik heb de hulp van Carolien ingeschakeld omdat ons interieur wel wat kleur kon gebruiken. Haar advies en tips waren duidelijk en hebben ons op weg geholpen naar een heel mooi eindresultaat. Ze denkt goed mee en is enthousiast over wat ze doet!'
  - Joline

Stijl en details zitten in mijn DNA. Mijn hut in de jaren '90 was geen kartonnen doos, maar compleet gestyled met kussens, vloerbedekking, lampen en decoratie. Inmiddels is de hut vervangen door een woonhuis, maar het gevoel voor styling is gebleven! It's all about the details!

Carolien, interieurstylist

meer over mij